goran_stevanovic_profil_trener_fkpartizanProtiv BSK-a nastavljamo seriju pobeda

 

Trener fudbalera Partizana Goran Stevanović izjavio je danas da crno-bele žele protiv BSK-a iz Borče da potvrde dobru formu i nastave seriju dobrih rezultata u Super ligi.

-Nismo imali vremena da uživamo u važnoj pobedi nad Vojvodinom, a već sutra nas očekuje ozbiljna utakmica sa BSK-om. Oni su mlada, stabilna i ambiciozna ekipe, imaju prosek godina 24 i pokušaće sutrašnji meč da iskoriste sa svoju afirmaciju – rekao je Stevanović na konferenciji za novinare u Beogradu.

Povezana vest:  Granada u finišu do pobede nad Levanteom

Partizan je u sredu u Novom Sadu savladao Vojvodinu i sačuvao korak sa vodećom Crvenom zvezdom, koja ima dva boda više.

-Mi smo spremni da dobrom igrom na sutrašnjoj utakmici potvrdimo tri boda osvojena u Novom Sadu i da sa još više vere i samopouzdanja uđemo u nastavak prvenstva – kazao je Stevanović, čiji tim je u prvih pet utakmica prolećnog dela Super lige zabeležio četiri pobede i jedan remi.

Povezana vest:  Doktor Liverpula: Neizvestan nastup Toresa na Mundijalu

Stevanović sutra neće moći da računa na kapitena Mladena Krstajića, čija povreda zadnje lože ipak nije tako ozbiljna kao što je delovalo u prvi mah.

-Nije mu pukao mišić i povreda je, ipak, lakše prirode. Prve prognoze kažu da će odsustvovati desetak dana – naveo je on i dodao da je zadovoljan igrom mladog Vojislava Stankovića, koji je zamenio Krstajića.

Strateg crno-belih ponovio je da očekuje neizvesnu trku za titulu prvaka do samog kraja šampionata.

Povezana vest:  Posle Riberija, povredio se i Roben

-Nije gotovo do polovine maja. Nadam se da će ovo prvenstvo, za razliku od prethodnih, biti neizvesno. Vidite da se sa glavnim konkurentom za titulu borimo čak i za svaki sat proveden na prvom mestu na tabelu – kazao je on.

Utakmica 21. kola Super lige između BSK-a iz Borče i Partizana igra se sutra od 15 sati na Omladinskom stadionu u Beogradu.