nikolic_press
Marko Nikolić zadovoljan učinkom Rada u polusezoni

 

Trener Rada Marko Nikolić rekao je danas da je više nego zadovoljan učinkom njegovih fudbalera u jesenjem delu sezone i da su rezultati koje su ostvarili ponos svih u tom beogradskom klubu.
-Više sam nego zadovoljan učinkom mojih momaka u ovoj polusezoni. Čestitam im na svim rezultatima, zaista su igre i rezultati bili na ponos svih nas koji radimo u klubu. Afirmisali smo veliku grupu mladih igrača, koji su se prvi put pojavili na fudbalskoj mapi Srbije – rekao je Nikolić novinarima na stadionu Rada na Banjici.
Rad je posle 15. kola u Super ligi peti na tabeli sa 25 bodova, a Nikolić je kazao da njegova ekipa nema nikakav imperativ u nastavku sezone.
-Završili smo polusezonu na petom mestu, sa samo tri boda zaostatka za mestom koje vodi u Evropu na kraju sezone. Nikakav imperativ ispred sebe nemamo, ali iz mira i skromnosti smo došli tu gde jesmo. Sa tim receptom ćemo nastaviti i od prvog dana priprema sledeće godine – kazao je trener „građevinara“.
Nikolić je istakao da je njegov tim „gladan uspeha, afirmacije I pobeda“.
-Svaka šansa koja nam se ukaže neće biti propuštena. Ambicija nam ne nedostaje, a nikakva očekivanja nemamo. Gladni smo uspeha, afirmacija i pobeda. Imamo možda i najmlađi tim koji je ikada igrao Super ligu, to je naša prednost, talenat tih momaka -istakao je on.
Fudbaleri Rada okupiće se 11. januara na Banjici, u Beogradu će boraviti do 3. februara kada će otputovati u Antaliju gde će se biti na dvonedeljnim pripremama, posle kojih će se vratiti u glavni grad Srbije.

Povezana vest:  Nikolić: Osećam se glupo jer sam verovao u poštenje sudija