stadion_crvene_zvezdeNov način ulaska na stadion Crvene zvezde

 

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je danas novi sistem prodaje karata i proceduru ulaska na stadion, prvi takve vrste u jugoistočnoj Evropi.

Prema rečima tvoraca ove ideje, kompanije Ajtiket i njenog austrijskog partnera Skidata, ovo je najsavremeniji sistem kontrole ulaska na stadione, kakav se još primenjuje samo na „Alijanc areni“ u Minhenu, „Old Trafordu“ u Mančesteru, „Stanford Bridžu“ u Londonu, „Lušu“ u Lisabonu“ i „Tojota areni“ u Pragu.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, KVALIFIKACIJE, Rezultati revanš utakmica 3. kola kvalfikacja za LŠ

Predstavnici Crvene zvezde naveli su da je na stadionu instalirano 55 najmodernijih aparata koji „pokrivaju“ sve i omogućavaju brzi ulazak gledalaca na tribine. Celokupna investicija ovog projekta iznosi oko dva miliona evra.

„Crvena zvezda sa svojim partnerima želi da napravi što je moguće veći konfor gledaocima. Želimo, takođe, i da nas navijači pamte po dobrim delima, a ne samo pričama“, rekao je predsednim trofejnog kluba Vladan Lukić.

Povezana vest:  ENGLESKA LIGA, Rezultati utakmica 11. kola Premijer lige i tabela

Zahvaljujući novom sistemu ubuduće će karte za utakmice „crveno-belih“ moći da se prodaju ne samo preko Ajtiketa, nego i putem SMS poruka i interneta.

Novi sistem prodaje karata i procedura ulaska na stadion prvi put će biti primenjeni na utakmici protiv Vojvodine, koja se igra u nedelju od 19 časova.