nemanja-vidic_igra

Vidić: Moja budućnost u Italiji? Ko zna…

Kapiten Mančester Junajteda Nemanja Vidić otkrio je italijanskim novinarima da ne isključuje mogućnost prelaska u Italiju, što pokazuje da bi karijeru mogao da završi u nekom od klubova Serije A. Tridesetjednogodišnjeg srpskog defanzivca mediji stalno povezuju sa italijanskim šampionom Juventusom, a ranije se spekulisalo da je, između ostalih, ruski Anži iz Mahačkale spreman da izdvoji veliku sumu za njegov transfer.
-Moja budućnost u Ilaliji?. Ko zna. U prošlosti sam bio blizu Fiorentine i Parme – izjavio je Vidić za italijanski „Korijere delo Sport“.
-Juventus i Milan imaju kvalitet da se nadmeću u Ligi šampiona – smatra jedan od najboljih odbrambenih igrača sveta.
Vidić je oprezan po pitanju prognoza o ishodu trke za titulu prvaka Engleske, bez obzira što je njegov Mančester Junajted pobedom u nedeljnom dramatičnom derbiju stekao šest bodova prednosti nad aktuelnim šampionom Mančester Sitijem.
-Nisam baš siguran da je Junajted favorit za osvajanje Premijer lige – kazao je on.
Vidić se vraća na teren posle dugotrajnog oporavka od operacije kolena, a menadžer Aleks Ferguson najavio je da će zauzeti mesto u timu na prvenstvenom meču protiv Sanderlenda u subotu.
Na pitanje italijanskih novinara šta misli o napadaču gradskog rivala, kontroverznom Mariju Baloteliju, Vidić je rekao da bi on mogao da postane svetska klasa.
-Sve zavisi od njega – poručio je srpski defanzivac.

Povezana vest:  Milinković: Želimo da se iskupimo za loše izdanje u Novom Pazaru