Cristiano_Ronaldo_derbi_april_2012
Ronaldo priznao: Želim da se vratim u Junajted
 
Britanski tabloid The Sun ekskluzivno otkriva da je jedan od najboljih fudbalera  današnjice, Portugalac Kristijano Ronaldo, izrazio želju da napusti Real Madrid i vrati se u Mančester Junajted.
Samo dan nakon što je menadžer Crvenih đavola Ser Aleks Ferguson izjavio da bi voleo videti Ronalda ponovno u Junajtedu i dan nakon što je Real Madrid poražen kod Malage (3-2), Portugalac je otkrio bliskim prijateljima da želi nazad u Englesku iz koje je 2009. godine otišao u Madrid.
Međutim, takva se opcija barem trenutno, tvrdi The Sun, čini nemogućom. Naime, prema procenama britanskih medija Real bi za Ronalda zatražio oko 122 miliona funti što bi bio novi rekordni transfer današnjice kada bi se realizovao.
Ronaldo, koji je u 169 utakmica za Kraljevski klub postigao 170 pogodaka, se navodno već poverio svojim bliskim prijateljima i bivšim saigračima iz Junajteda da bi voleo da ponovo bude deo grupe s kojom je ostvario najveće uspehe u svojoj karijeri, ali i da bi ponovno voleo da radi s Fergusonom.
Povezana vest:  Atletiku samo bod protiv Astane