slavko_kuzeljevic_trener_rad_1_ofk_rad

Kuzeljević na klupi Novog Pazara

 

Fudbalski trener Slavenko Kuzeljević predvodiće novopazarskog superligaša u prolećnom delu prvenstva i na mestu šefa stručnog štaba zameniće Dragoljuba Bekvalca. Novi trener Pazaraca je u izjavi radiju Sto plus istakao da je neophodno da se ekipa pojača u predstojećem prelaznom roku i da dobrim igrama u nastavku sezone što pre obezbedi opstanak u Super ligi Srbije.

-Novi Pazar ima dobar tim, a radi se o izrazito fudbalskoj sredini. Cilj je da zadržimo neke ključne igrače i da dovedemo ono što nam je neophodno da bi što pre obezbedili opstanak u eliti. To neće biti lako i očekujem veliku podršku navijača – rekao je Kuzeljević.

Povezana vest:  Arsen Venger: Sutra ću dati otkaz ako nađete igrača od kojeg sam tražio da uzme doping

Novi Pazar je na 10. mestu superligaške tabele sa 15 bodova, samo tri više od pretposlednjeg Radničkog 1923. Kuzeljević je rekao da će ubrzo biti napravljen plan i program priprema za nastavak prvenstva.

-Potrebno je da obavimo kvalitetne pripreme i što spremnije dočekamo proleće. Inače, ovo je treći ili četvrti put da me kontaktiraju ljudi iz Novog Pazara, ali ranije nismo uspeli da postignemo dogovor o saradnji – kazao je Kuzeljević.

Povezana vest:  Vidić na leto prelazi u Inter

On je započeo tekuću sezonu na klupi kragujevačkog Radničkog 1923, a ranije je radio i u Banatu, Metalcu iz Gornjeg Milanovca, Sutjesci iz Nikšića, kulskom Hajduku, Borcu iz Čačka, Banu, Prištini, Jedinstvu iz Paraćina i Javoru. Iz novopazarskog superligaša nisu komentarisali vest o imanovanju novog trenera, kao ni glasine da će klub uskoro dobiti novo rukovodstvo.

Povezana vest:  Novara otpustila trenera Mondonika i vratila Teseru

Prema nekim spekulacijama, novi predsednik Novopazarca trebalo bi da bude bivši fudbaler Partizana i reprezentativac Damir Čakar, a sa njim bi u klub došao i doskorašnji generalni sekretar Crvene zvezde Đorđe Stefanović.