theo_Walcott_arsenal
Dogovorili se Volkot i Arsenal?
 
Brzonogi engleski fudbaler i član Premierligaša Arsenala, Teo Volkot, spreman je, prema pisanju britanskih medija, potpisati produženje saradnje s klubom s Emiratesa.
Podsetimo, Volkot, kojem trenutni ugovor ističe na leto ove godine, je već u dva navrata odbio klupsku ponudu od 75 hiljada funti nedeljno. Ali, s obzirom na sjajnu formu u kojoj igra u poslednjim sedmicama, Arsenal je odlučio probiti svoj fiksni budžet i ponuditi svom najboljem igraču 90 hiljada nedeljno.
Prema pisanju tabloida Metro, Volkot je navodno zadovoljan ponuđenim ugovorom, te bi se u narednih nekoliko dana dve strane (igrač i klub) ponovno trebale sastati i potpisom zaključiti dugotrajan proces.
Ukoliko se to usitinu i dogodi, menadžeru „topdžija“ Arseneu Vengeru će pasti veliki kamen sa srca s obzirom da je u proteklih nekoliko sezona tužna pogleda gledao kako iz kluba odlaze Samir Nasri, Ceska Fabregas, te minulog leta Robin van Persi.
Volkot je, podsetimo, u Arsenal stigao 2006. godine iz Sautemptona kao 16-godišnjak, a do danas je odigrao preko 160 utakmica u dresu „topdžija“, te upisao 30 nastupa u dresu reprezentacije Engleske.
Povezana vest:  Venger suspendovan na tri utakmice zbog nedoličnog ponašanja