Mario_Balotelli
Mančester Siti odlučio da proda Balotelija
 
Engleski prvak Mančester Siti spreman je da prod Marija Balotellija, piše Daily Mail, uprkos suprotnim izjavama menadžera Građana Roberta Manćinija.
 Kap koja je prelila čašu očigledno je bio fizički sukob između Manćinija i Balotelija u četvrtak na treningu. Tada je italijanski strateg poterao svog sunarodnika s treninga nakon grubog Balotelijevog starta na Skota Sinklera. Kako je Baloteli odbio da napusti trening-kompleks, Manćini ga je silom odlučio izbaciti i počeo je da ga gura.
Dan kasnije Manćini je smirivao tenzije i rekao da će Baloteliju dati „još 100 prilika ako je moguće“, kao i da ga klub neće kazniti.
Međutim, u Sitiju ne žele javno reći da je Baloteli na prodaju od straha da dodatno ne spuste njegovu cenu koja je ionako u padu. Da se pojavi klub koji je spreman iskeširati zadovoljavajući iznos, Građani bi bili srećni da se reše problematičnog napadača od kojeg ove sezone ionako nemaju koristi. Naime, postigao je tek jedan premierligaški gol, a iza kulisa konstantno odvlači pažnju svojim nenogometnim aktivnostima.
 Interes za Balotelijem pokazao je Milan, ali Rossoneri bi ga voleli dovesti na pozajmicu, dok u Sitiju žele trajan transfer. Sve ukazuje da će Baloteli ostati u rosteru aktuelnih prvaka sve do leta, kada bi konačno trebao da usledi transfer. Samo je još odredište nepoznato.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Povezana vest:  Prosinečki: Maksimalno angažovano protiv Vojvodine