Cristiano_Ronaldo_crveni_dres
Ronaldo: Ostajem u Realu do kraja ugovora
 
Napadač Real Madrida Portugalac Kristijano Ronaldo potvrdio je danas da neće napuštati klub dok mu ne istekne ugovor u junu 2015. godine.
 -Želim da ostanem u Realu dok mi ne istekne ugovor. Tu sam veoma jasan. O tome šta će biti nakon isteka ugovora, ne mogu ništa da znam – rekao je Ronaldo kojeg su mediji povezivali sa prelaskom u Pari Sen Žermen, ali i povratkom u Mančester Junajted.
 Ronaldo, koji je iz Junajteda prešao u Real 2009. godine, i dalje veruje da „kraljevski klub“ nije izgubio šanse za osvajanje titule, uprkos zaostatku od 18 bodova za vodećom Barselonom.
 -Sigurno je da nismo dobro startovali sezonu. Znamo da je osvajanje titule za nas jedan izuzetno težak zadatak, ali u fudbalu ništa nije nemoguće – rekao je Ronaldo.
 On je naglasio da u nastavku sezone „treba vredno raditi i ređati pobede“.
 -Tu su naravno i Liga šampiona i Kup Kralja, u kojima i te kako možemo da budemo uspešni – rekao je Ronaldo.
 Real Madrid koji je trenurno treći u Primeri sa četiri boda iza Atletika, sastaje se u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona 13. februara sa Mančester Junajtedom.
 -Ni jedan tim nije nepobediv, pa tako ni Junajted koji je u Premijer ligi daleko iznad ostalih konkurenata. Ukoliko budemo igrali onako kako umemo, možemo da pobedimo Junajted – rekao je Ronaldo i dodao da bi za ostvarenje tog cilja bilo nepohodno da Real zaigra „kao tim“.
 -Neophodno je da zbijemo redove i pokažemo timski duh, kao u mnogim utakmicama do sada – rekao je Ronaldo.
Povezana vest:  Romario postaje gradonačelnik