Mesi: Barselona ne sme sada da uspori

Najbolji svetski fudbaler Lionel Mesi rekao je danas da Barselona ne sme da se opusti u nastavku Primere ako želi da osvoji titulu prvaka Španije.
-Svesni smo da je pred nama još mnogo utakmica. Držimo sudbinu u svojim rukama i zahvaljujući velikoj prednosti, trofej nam je na dohvat ruke. Ipak, ne smemo da dozvolimo bilo kakvo opuštanje – rekao je Mesi za sajt Svetske fudbalske federacije (FIFA).
Barselona trenutno ima 11 bodova više od drugoplasiranog Atletika iz Madrida i čak 18 više od Reala koji se nalazi na trećem mestu.
-Znamo koliko je Atletiko dobra ekipa, igrali smo već jednom ove sezone protiv njih. Ne smemo da usporimo, a kao ekipa imamo dovoljno samopouzdanja da ostanemo na pobedničkom koloseku – naveo je Argentinac.
Mesi je dodao da ne postoji velika razlika u trenerskim filozofijama bivšeg i sadašnjeg šefa stručnog štaba, Pepa Gvardiole i Tita Vilanove.
-Način na koji radimo na treninzima i pripremamo se za mečeve ostao je isti. Razlika je u tome što su Pep i Tito različite ličnosti i karakteri. Svaki od njih ima neki svoj stil vođenja tima, ali kada u pitanju sama igra, nastavljamo po starom – zaključio je Mesi.

Povezana vest:  Hajduk iz Kule igra prijateljski meč sa šampionom Poljske