vermezovic_press
Vermezović: Na Tari vredno radimo, ali i uživamo na snegu
 
Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je danas da mu Tara donosi sreću i da je ova srpska planina idealno mesto da se započnu pripreme za prolećni deo sezone u kojoj crno-beli žele da osvoje šestu uzastopnu šampionsku titulu.
 -Mi smo došli ovde zbog snega, u Beogradu bi bila kiša, a igrači su malo i zasićeni našeg centra, jer su tokom prvog dela sezone stalno bili u karantinima. Rešili smo da malo promenim ambijent, treniramo četiri puta dnevno i igrači dobro rade. Mislim da nas onaj „finiji“ deo čeka u Antaliji, ali ovo nam baš dobro dođe za ono što nas čeka u nastavku priprema – rekao je Vermezović , uz konstataciju da mu Tara donosi sreću i da je sada 13. put na pripremama na ovoj planini.
 Ekipi se priključio i Brazilac Eliomar Silva, za sada jedino pojačanje crno-belih ove zime, koji je stigao iz Javora.
 -Radimo planski, Eliomar je zamena za Nemanju Tomića i sigurno je da nećemo dovoditi pojačanja da bismo popunili prazninu, nego taj igrač mora da pojača konkurenciji – konstatovao je Vermezović.
 Na Taru je stigao i sportski direktor Ljubiša Tumbaković, koji je ponovio da je lako moguće da Eliomar bude jedino pojačanje crno-belih u zimskom prelaznom roku.
 -Vermezovićev i moj princip je afirmacija igrača iz našeg omladinskog tima i zbog toga smo doveli samo Silvu, zbog odlaska Tomića. Razmišljali smo o još jednom Brazilcu, Tijagu Galvau iz užičke Slobode, ali smo procenili da nam nije hitno da ga dovodimo pošto na toj poziciji imamo kapitena Ilića i mladog Ninkovića. On će morati da sačeka neku drugu priliku, što se Partizana tiče – istakao je Tumbaković.
 Crno-beli ostaju na Tari do 22.januara, a od 25.januara do 7. februara pripreme za prolećni deo sezone nastaviće u Antaliji.
Povezana vest:  Borac prekinuo seriju utakmica bez pobede