nebojsa_covic_nove_logo

Nebojša Čović: Sve ćemo rešiti u našoj kući

 

Potpredsednik Crvene zvezde Nebojša Čović nije želeo da komentariše incident sa predsednikom kluba Draganom Džajićem istakavši da će sve biti rešeno kroz klupske strukture. Dvojica visokih funkcionera crveno-belih sukobili su se danas na Marakani, gde je Džajić, navodno, udario Čovića posle kraće prepirke i nakon toga napustio stadion uz odluku da podnosi ostavku.

Povezana vest:  Morati: Ne ucenjujemo Snajdera

-Između nas već neko vreme postoji rasprava po nekim pitanjima vezanim za funkcionisanje kluba. Iako su odluke Upravnog odbora bile jednoglasne, sve ćemo kroz klupske strukture rešiti u našoj kući. Ne želim ništa više da komentarišem – izjavio je Čović za „Sportski žurnal“.

Povodom nezapamćenog incidenta sutra će se sastati Odbor za hitna pitanja Crvene zvezde i razmatrati dalje korake zbog navodne Džajićeve ostavke na funkciju predsednika kluba. Pojedini funkcioneri crveno-belih ranije večeras izjavili su da nemaju informacije o incidentu i izrazili uverenje da Džajić ipak ostaje na čelu kluba.

Povezana vest:  Siniša Mladenović novi fudbaler Radnika

Čović je nedavno javno kritikovao Džajića i njegove saradnike da sporo rade i ne rešavaju nagomilane probleme u klubu. Kao primer toga, Čović je naveo da nisu potpisani sporazumi sa užičkom Slobodom i čačanskim Borcem o regulisanju dugova, posle čega bi ovi klubovi trebalo da povuku menice. Džajić je krajem prošle godine prvo došao na čelo Radne grupe, a potom je ponovo izabran za predsednika na Skupštini, na kojoj je na funkciju došao i Čović.

Povezana vest:  Popović: Prvi cilj rešavanje finansijskih problema