Fabricio Coloccini NewcastleKoločini razočaran zbog propalog povratka u Argentinu

Kapiten Njukasla Fabricio Koločini rekao je danas da je razočaran što nije uspeo da se vrati u argentinski klub San Lorenco.
Koločini je iz Deportivo La Korunje 2008. godine prešao u Njukasl, za koji je odigrao 173 utakmice i postigao pet golova. On je izrazio želju da napusti engleski premijerligaški klub i vrati se u svoj bivši klub San Lorenco.
Trener Njukasla Alan Parđu rekao je juče da nema nameru da do kraja sezone pusti defanzivca. Uprava Njukasla odredila je obeštećenje od sedam miliona funti za 31-godišnjeg fudbalera.
Koločini je u pismu navijačima i upravi San Lorenca, koje je nazvao svojom porodicom, naveo da mu nedostaje dom u Argentini i zahvalio upravi San Lorenca što je pokušala da ga vrati.
-Nedostaje mi moja zemlja, porodica i moji najbliži. Tužan sam jer je posle serije sastanaka u Njukaslu moj povratak u Argentinu zaustavljen. Na žalost, u životu nije uvek onako kako želite, ili kako bi trebalo da bude, jer je mnogo puta treća strana jača – naveo je 31-godišnji fudbaler u pismu.
-Čelnici San Lorenca su shvatili šta želim i podržali me u svemu. Pomogli su mi da se izborim sa svim preprekama – dodao je Koločini.

Povezana vest:  Kasalica: Remi nije loš rezultat