Dragan-Dzajic-3

Džajić i Čović na Marakani, Upravni odbor od 18 sati

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić i potpredsednik Nebojša Čović došli su danas na Marakanu, prvi put posle prošlonedeljnog sukoba, što znači da će prisusustvovati večerašnjoj sednici Upravnog odbora posle koje će biti poznato da li nastavljuju započeti posao. Do sukoba između DŽajića i Čovića došlo je prethodne srede, pojedini mediji objavili su da je došlo i do fizičkog kontakta, ali ta informacija je u međuvremenu demantovana sa više strana.
Džajić je od tog trenutka nedostupan za medije, dok se Čović prvo oglasio saopštenjem, a zatim je i gostujući u emisiji „Utisak nedelje“ na televiziji B92 potvrdio da je između njih došlo do mimoilaženja u stavovima, ali i da je spreman da u interesu Crvene zvezde nastavi da radi u klubu.
-Svojevremeno ni Slobodan Milošević me nije udario, a kamoli Džajić. Da jeste, vratio bih mu barem tri puta. Džajić je bio uzrujan i krenuo je na mene, pokušao da me udari, ali nikakve tuče nije bilo, kako su zlonamerno preneli pojedini mediji. Ja incident nisam inicirao, došlo je do razlika u načinu rada i to nije ništa strašno. Taj incident bi trebalo zaboraviti u interesu Crvene zvezde – izjavio je Čović.
Sednica Upravnog odbora Crvene zvezde zakazana je za 18 sati.

Povezana vest:  Didijer Dešamp: Letos sam odbio Liverpul