dragan dzajic kzn marakanaDžajić i Čović: Zvezda iznad svih nas

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić i potpredsednik Nebojša Čović posle večerašnjeg sastanka Upravnog odbora izjavili su da je klub iznad svih pojedinaca i da zajedno nastavljaju započeti posao.
-Mi smo rešili sve naše nesporazume i nastavljamo započeti posao u interesu Crvene zvezde, jer je ona iznad svih nas – rekao je Džajić novinarima posle sastanka na stadionu crveno-belih.
Na njegove reči nadovezao se i Čović.
-Nemam ništa da dodam, ni da oduzmem. Kao što sam rekao u saopštenju, mi smo naše probleme rešili u interesu kluba. Nastavićemo da radimo još jačim intenzitetom, jer je Zvezda u velikoj krizi – poručio je Čović.
Sastanak UO na stadionu u Ljutice Bogdana trajao je dva sata i 15 minuta.
Do sukoba između Džajića i Čovića došlo je prethodne srede, pojedini mediji objavili su da je bilo i fizičkog kontakta, ali ta informacija je u međuvremenu demantovana sa više strana.
Pored Džajića i Čovića, u upravnom odboru crveno-belih su Ivica Tončev, Slaviša Kokeza, Aleksandar Antić, Slobodan Babić, Branko Radujko, Miodrag Lemajić, Predrag Ćulibrk, Božidar Cerović, Milovan Stanišić, Miljko Ristić, Dušan Savić, Branko Kovačević, Zoran Bašanović i Marko Ćulibrk.

Povezana vest:  UEFA odlučuje o Runijevoj žalbi 9. decembra