hulk civil zenit

Hulk uči ruski 

Brazilski napadač Hulk odlučio je da nauči ruski jezik, kako bi se sto bolje uklopio u Zenit, posle priličnog burnog početka karijere u tom klubu, septembra prošle godine. 
-Stigao sam u Zenit kada je sezona već bila u punom jeku i imao sam malo vremena da nađem zajednički jezik sa saigračima – rekao je Hulk i dodao da upravo zato želi da „popravi odnos sa kolegama“.
On je naglasio da bi želeo da ostane u klubu svih pet godina, koliko je ugovorom predviđeno, i da bi mu znanje ruskog bilo od velike pomoći.
-Jedan od glavnih prioriteta mi je da naučim ruski jezik. Moji saigrači Portugalac Deni i Belgijanac Lomberts već daju intervjue na ruskom – rekao je Hulk.
Brazilski igrač je stigao u Zenit u septembru uz transfer vredan oko 60 miliona evra.
Njegova visoka plata izazvala je negodovanje medu drugim igračima, a čestio je ulazio u rasprave sa upravom kluba, čiji je vrhunac bila svađa sa trenerom Italijanom Lućanom Spaletijem, zbog toga što je bio zamenjen u jednom meču Lige šampiona.
Hulk je na terenu postigao svega tri gola na 11 utakmica. Rusko prvenstvo se nastavlja posle zimske pauze 9. marta. Zenit je trenutno treći na tabeli sa 38 bodova iz 19 mneceva, pet manje od vodećeg CSKA.

Povezana vest:  27. KOLO BUNDES LIGE, Porazi Bajerna i Bajera, rezultati i tabela