luis garrido 1359
Garido stigao u Beograd
 
Više od 30 sati uz nekoliko presedanja trajao je let kojim je u četvrtak 31. januara, u 15 časova i 20 minuta na surčinski aerodrom „Nikola Tesla“ sleteo reprezentativac Hondurasa i novo pojačanje fudbalskog kluba, Crvena zvezda Luis Garido.
Ispred kluba sa Marakane 22-godišnjeg fudbalera dočekali su sportski direktor Zoran Stojadinović i potpredsednik Slaviša Kokeza. Mladi Honurašanin posle napornog puta, današnji dan iskoristiće za odmor, jer ga sutra očekuju lekarski pregledi, posle kojih bi trebalo da usledi potpisivanje ugovora.
– Vrlo dobro znam da je Crvena zvezda veliki klub, i dolaskom u Beograd ispunio sam svoju veliku želju da zaigram u Evropi. Voleo bih da ostanem u Zvezdi i nakon isteka pozajmice od šest meseci. Trudiću se da se maksimalnim radom i trudom nametnem treneru i pomognem ekipi u ostvarivanju dobrih rezultata – istakao je Garido.
Novo pojačanje crveno-belih upoznaće se sutra sa stručnim štabom, saigračima i Rukovodstvom kluba. Nakon potpisivanja ugovora u petak 1. februara u popodnevnim satima, već narednog dana, u subotu 2. februara, Garido se vraća za Honduras gde ima reprezentativnih obaveza nakon kojih bi (8. februar) trebalo da se priključi pripremama Crvene zvezde u Antaliji.
Povezana vest:  Cena Saše Kalajdžića porasla za 10 miliona evra