marko nikolic fk rad vs indjija

Nikolić: Nije do mene da li će Kojić i Luka ostati u Radu

Trener fudbalera Rada Marko Nikolić rekao je danas da nije do njega da li će Nemanja Kojić I Predrag Luka preći u Partizan, već da je to do rukovodstva ta dva kluba.
-Ja se ne bavim time da li će doći do realizacije transfera Kojića i Luke, to je stvar rukovodstva dva kluba. Oni treniraju sa timom, na spisku su putnika koji treba da krenu na drugi deo priprema u Antaliju – rekao je Nikolić na konfereciji za novinare u Beogradu.
Nikolić je istakao da Kojić i Luka moraju da nastave da predvode ekipu ako ostanu u klubu s Banjice.
-Ako se desi da nas napuste u ovom prelaznom roku, mi ćemo im poželeti sve najbolje, kao i mnogim igračima koji su do sada odlazili iz kluba, a ako ostanu, ja nemam nikakvu dilemu i očekujem da se ponašaju kao i do sada i da njihov pristup bude takav kakav mora da bude. Nemanja Kojić je kapiten, moraju da prednjače u svemu – istakao je Nikolić.
On je rekao da na svakog fudbalera svog kluba gleda tako dok je na papiru igrač Rada.
-Naravno da medije interesuje priča oko njihovog odlaska, a što se mene tiče oni su igrači Rada i tako gledam svakog momka ovde sve dok ne potpiše za neki drugi klub. Dok je neko na papiru igrač Rada ja ga tako i tretiram tako da su te stvari makar kod mene jednostavno postavljene – rekao je trener „građevinara“.
Nikolić je kazao da interes za fudbalere Rada postoji konstantno prethodnih godina. 
-Interes za naše igrače postoji konstantno u poslednjih pet-šest godina, u svakom prelaznom roku. Kojić i Luka su dva momka koji imaju određenu igračku i ljudsku zrelost, a i proveli su mnogo godina u ovom klubu – kazao je Nikolić.

Povezana vest:  Ljajić udaljen sa priprema jer nije pevao himnu