Luka Modric Real Madrid

Modrić želi da uspe u Real Madridu

Fudbaler Real Madrida Luka Modrić rekao je danas da veruje da će postići uspeh u tom klubu, uprokos tome što do sada nije dobio pravu priliku da igra.
Modrić je krajem avgusta iz Totenhema prešao u Real Madrid za 33 miliona funti i od tada na utakmicama uglavnom sedi na klupi za rezervne igrače.
-Znam da imam podršku saigrača i trenera i zbog toga sam miran. Navijači će biti zadovoljni pošto ću pomoći Realu da ostvari dobre rezultate – rekao je Modrić za klupski sajt.
-Ne bih ocenjivao dosadašnji učinak, ali sigurno je da nisam srećan. U nekim utakmicama sam pokazao zbog čega sam doveden, ali sam, takođe, u nekim pokazao mnogo manje – dodao je 27-godišnji fudbaler.
Hrvatski reprezentativac rekao je da daje sve od sebe i da se stvari popravljaju.
-Svi kažu da je španska liga tehnički veoma zahtevna, ali je I fizički zahtevna. Nisam obavio letnje pripreme za ekipom, pa je to ostavilo traga. Dajem sve od sebe i vidim da se stvari popravljaju – rekao je on.
Modrić je do sada odigrao 18 utakmica u Primeri i postigao jedan gol.
On je karijeru počeo 2003. godine u Dinamu iz Zagreba, igrao je još za Zrinjski i Zaprešić, a 2008. godine prešao je u Totenhem.
Za reprezentaciju Hrvatske odigrao je 63 utakmice i postigao osam golova.

Povezana vest:  Partizanu posle žalbe preinačena kazna, dve utakmice bez publike