dragan djuric skupstina logo

Đurić: Mirno čekam Skupštinu kluba

Predsednik fudbalskog kluba Partizan Dragan Đurić rekao je da mirno očekuje Skupštinu kluba i da se ne uzbuđuje povodom pisanja pojedinih medija da će biti smenjen. 
-Sve su to već dobro poznate priče kojima smo izloženi nekoliko godina. Znamo iz koje kuhinje dolaze i ne uzbuđujemo se previše. Danas svako može da napiše šta hoće, otvorite neki nebitan sajt I vidite seriju nebuloza – rekao je Đurić. 
-Poslednjih dana sam ja izložen svemu tome, ali sam navikao, kao i moji saradnici i ne uzbuđujemo se ni malo. Bliži se Skupština kluba i to je bilo sasvim očekivano od onih koji režiraju celu priču – dodao je predsednik petostrukog uzastopnog šampiona Srbije. 
Skupština fudbalskog kluba Partizan održaće se 25 februara, a pojedini mediji navode da će Đurić i celokupna uprava tada biti smenjeni i da će klub preuzeti biznismen Miroslav Bogićević, koji je prošle godine neuspešno pokušao da uđe u klub iz Humske. 
-Mirno čekam Skupštinu. Nikada nisam bio spokojniji. Bilo je i teških momenata, ali to ima svuda. Možete da imate rezultate kakve hoćete, a neko će naći razloga da vas blati. Trudimo se da svi u klubu budu isplaćeni na vreme kao što i jesu. Verujemo da je Partizan na stabilnim nogama i na pravom putu – rekao je Đurić. 

Povezana vest:  Del Boske: Francuska je teži protivnik od Engleske