manuel pellegrini
Pelegrini veruje u prolaz Malage u četvrtfinale

Trener Malage Manuel Pelegrini rekao je danas da nije potpuno zadovoljan igrom njegove ekipe u utakmici protiv Porta u Ligi šampiona, ali da veruje da španski tim može da nadoknadi zaostatak od jednog gola i plasira se u četvrtfinale. Malaga je sinoć izgubila od Porta sa 0:1, u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona. Gol na stadionu Dragao postigao je Žoao Mutinjo u 56. minutu. 
-Nismo naročito zadovoljni našom igrom, pošto nismo dobro igrali u napadu. Pritiskali su nas i sprečili naš posed lopte. Porto je igrao dobro, ali to nije bilo naše veče – rekao je Pelegrini. 
-Ako se u revanšu vratimo našem stilu igre možemo da preokrenemo rezultat. Ako budemo kontrolisali posed lopte izvodljivo je da pobedimo na našem terenu – dodao je on. 
Trener Porta Vitor Pereira smatra da je njegov tim ubedljivije trebalo da pobedi Malagu, ali da veruje u prolaz svog tima u četvrtfinale. 
-Ispunili smo cilj i pobedili, ali mislim da je 2:0 realan rezultat. Dobro su se branili, a njihova igra u napadu nije bila jaka kao u ostalim utakmicama. Nisu napravili mnogo šansi, ali očekujemo težak revanš u Malagi. Međutim, verujemo da možemo da prođemo u četvrtfinale – rekao je Pereira. 
Revanš utakmica igra se 13. marta od 20.45 na stadionu La Rosaleda. 

Povezana vest:  Mihajlović: Ima još da se igra