spajicSpajić: Sposobni smo da pobedimo sve utakmice do kraja

Fudbaler Crvene zvezde Uroš Spajić rekao je danas da misli da je njegova ekipa sposobna da pobedi u svih 15 utakmica do kraja Super lige i da uz malo sreće može da osvoji titulu.
-Idemo da pobedimo sve protivnike do kraja. Mislim da smo sposobni za takav uspeh i ako budemo imali malo sreće, smatram da možemo da osvojimo titulu – rekao je Spajić za klupski sajt.
Zvezda posle prvog dela sezone zaostaje za vodećim Partizanom šest bodova.
Spajić je kazao da je Zvezda u poslednjoj proveri pred nastavak sezone protiv Šahtjora na pripremama u Turskoj, s kojim je odigrala bez golova, pokazala da može da se nosi s najboljim evropskim ekipama.
-Pokazali smo protiv Šahtjora da možemo da se nosimo sa jednom od najboljih ekipa u Evropi. Nama je rezultat koji smo ostvarili izuzetno bitan za samopouzdanje pred nastavak prvenstva. Posebno prija to što smo uspeli da sačuvamo svoju mrežu – kazao je Zvezdin štoper.
Napadač crveno-belih Ognjen Mudrinski rekao je da su se on i njegovi saigrači odlično spremili i da će se truditi da sebe i navijače naviknu na pobede.
-Odlično smo se spremili i iza nas je period odličnog rada. Verujem da će Zvezdina publika već od prvog kola imati razloga za zadovoljstvo. Trudićemo se da naviknemo i njih i nas na pobede – rekao je Mudrinski.
Zvezda će prvu utakmicu u nastavku srpskog šampionata igrati u sredu, kada će dočekati Javor iz Ivanjice.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Van Nistelroj bez SP-a odlukom selektora