Mesi: Osećam se bolje kada se ne odmaram

Fudbaler Barselone Lionel Mesi rekao je danas da se mnogo bolje oseća kada stalno igra utakmice, ali da zbog gustog rasporeda ne stiže da uživa u uspesima koje postiže s klubom.
-Dinamika takmičarskog fudbala nam ne dozvoljava da uživamo u uspesima, ali možda će u budućnosti to biti drugačije. Već sam navikao da igram mnogo utakmica. Osećam se mnogo bolje ako se ne odmaram – rekao je Mesi za klupski sajt.
Mesi je ove sezone postigao 38 golova i najbolji je strelac lige.
-Najvažnije je da pobeđujemo. Naravno, uvek je bolje ako mogu da pomognem golovima – rekao je reprezentativac Argentine.
Barselona će u utorak na Kamp Nou igrati revanš utakmicu polufinala Kupa Kralja sa Real Madridom. U prvom meču bilo je 1:1.
-Moramo da damo sve od sebe protiv Reala, inače nećemo proći u finale. Pred našim navijačima nemamo drugu mogućnost nego da idemo na pobedu. Ne smemo ni da razmišljamo o utakmici bez golova, iako bismo tako prošli u finale – rekao je on.
Barselona je u sredu uveče izgubila od Milana sa 0:2, u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona, a Mesi je rekao da bi njegova ekipa morala da zaboravi taj poraz i okrene se utakmici sa Realom.
-Ne smemo da poludimo zbog rezultata u Milanu, moramo da se saberemo jer nam predstoje odlučujuće utakmice – rekao je Mesi.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA EP 2012, Rezultati utakmica i tabele