nebojsa vignjevic trener hajduk 1
Vignjević: Da obratimo pažnju na hitre napadače Spartaka
 
Trener Vojvodine Nebojša Vignjević rekao je danas da njegovi fudbaleri moraju da obrate pažnju na hitre napadače Spartaka iz Subotice i da diktiraju igru kako bi došli do pobede u utakmici 17. kola Super lige.
-Osnovni cilj nam je pobeda, ali pre toga očekujem igru koja će nam olakšati put do trijumfa i svega onoga da do toga dođemo. Spartak je vrlo opasan preko svojih hitrih napadača, na to moramo da obratimo pažnju. Moramo mi da diktiramo igru – rekao je Vignjević na konferenciji za novinare.
Vignjević je kazao da je pobeda nad Smederevom u prošlom kolu dala dodatno samopouzdanje njegovim fudbalerima, ali da želi da ekipe igra još bolje.
-Pobeda protiv Smederevom nam je popravila atmosferu i unela određenu dozu samopuzdanja kod mojih igrača. Želimo da nastavimo ovako kako smo započeli prolećni deo prvenstva. Neće biti lako, ali očekujem da protiv Spartaka igramo i bolje nego protiv Smedereva i tako zadovoljimo naše navijače – kazao je Vignjević.
On je dodao da su svi njegovi igrači zdravi, osim Vladana Pavlovića, čiji je nastup neizvestan zbog povrede koju je dobio na utakmici sa Smederevom u prošlom kolu. Vezni fudbaler Vojvodine Stojan Vranješ rekao je da su najbitnija tri boda i da njegova ekipa spremno dočekuje Spartak.
-Bitna su tri boda za nastavak šampionata, atmosfera u ekipi je super i nema nikakvih zamerki. Spremni smo, dočekujemo Spartak u pobedničkom raspoloženju i želimo da potvrdimo dobar rezultat iz utakmice protiv Smedereva – rekao je Vraneš.
Utakmica između Vojvodine i Spartaka igraće se sutra od 14.00 na stadionu Karađorđe u Novom Sadu, a ulaz će biti besplatan.
Povezana vest:  Ko će zameniti Fergusona!?