tomislav karadzic  pazova

Karadžić uputio pismo Džajiću i Đuriću

 

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić uputio je danas predsednicima Crvene zvezde I Partizana dopise u kojima ih informiše o potpisanom ugovoru oko izgradnje Nacionalog stadiona sa britanskom kompanijom „MACE“. Karadžić je predsednicima Draganu Džajiću i Draganu Đuriću poslao dopise iste sadržine.

Prvi čovek FS Srbije pozvao je predsednike dva najveća kluba da se pridruže saradnji izgradnje Nacionalnog stadiona.

Povezana vest:  SP BRAZIL 2014, Van Persi propusta polufinale SP protiv Argentine?

-Molim vas da informišete sve nadležne u FK Crvena zvezda i FK Partizan o pomenutom i da na sastancima Upravng odbora kluba kojim predsedavate razmotrite mogućnost, interes i stav po ovom pitanju – navodi se u pismu Karadžića.

-U slučaju interesovanja, sa zadovoljstvom vas pozivam na zajednički sastanak, na kojem bismo razmotrili plan zajedničkih aktivnosti, a koje bi u sklopu ove saradnje bile usperene ka definisanju ponude projekta koji će, kao takvi, biti prdstavljeni velikim investicionim fondovima u SAD i Velikoj Britaniji – dodaje se u pismu.

Povezana vest:  Real bez Ronalda i Benzeme

FS Srbije potpisao je u utorak ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa britanskom kompanijom „MACE“ u oblasti razvoja projekta Nacionalnog stadiona. FSS je prošle godine pokrenuo inicijativu za izgradnju Nacionalnog stadiona, koji bi zadovoljio standarde Evropske fudbalske unije (UEFA), kako bi se Srbiji otvorila mogućnost da se kandiduje za jednog od domaćina kontinentalnog prvenstva 2020.

Povezana vest:  Vidić: Junajted zna kako da reši situaciju sa Runijem