JAVOR-CRVENA ZVEZDA 18

Dodić: Pokazali da dobra igra na Marakani nije slučajna

Trener Javora Mladen Dodić rekao je posle današnje ubedljive pobede nad Smederevom sa 4:0 da su njegovi fudbaleri pokazali veliki karakter i da su dokazali da dobra igra u porazu od Crvene zvezde u prošlom kolu nije bila slučajna.

-Već smo protiv Crvene zvezde u prošlom kolu pokazali veliki kvalitet koji imamo, a ovom pobedom i pre svega igrom, pokazali smo i veliki karakter, pošto su neki sumnjali da je ono na Marakani bio samo trenutak inspiracije – rekao je Dodić agenciji Beta posle pobede nad Smederevom u Ivanjici.

Povezana vest:  Gvardiola posetio Henesa u zatvoru

Javor je pobedio Smederevo sa 4:0 golovima Vladimira Radivojevića u sedmom, Igora Stojakovića u 21, Ifeanija Onjila u 26. i Živorada Mišića u 50. minutu.

-Priželjkujem da ovako nastavimo. Ova pobeda je izuzetno bitna za nas jer možemo mirnije da se spremamo za predstojeću utakmicu, ali i onu protiv Jagodine u polufinalu Kupa za 10-ak dana. Verujem da ćemo u svakoj narendom utakmici davati maksimum, to nam je svakako cilj – kazao je Mladen Dodić.

Povezana vest:  Kerol kažnjen za napad u noćnom klubu

Javor posle pobede ima 26 bodova i nalazi se na šestom mestu na tabeli Super lige Srbije, a u sledećem kolu gostovaće Spartaku u Subotici.