djuric i vermezovic
Đurić i Tumbaković negirali pregovore sa Rajkardom

Predsednik fudbalskog kluba Partizan Dragan Đurić demantovao je danas da je uprava razgovarala sa holandskim trenerom Frankom Rajkardom o angažmanu i dodao da klub ima poverenja u trenera Vladimira Vermezovića. 
-Nije bilo kontakata, niti Partizan ima nameru da tako nešto radi. Partizan je veliki klub da bi razmišljao o takvim stvarima dok traje sezona. Nikad to nismo radili, niti ćemo – rekao je Đurić. 
Prethodnih dana mediji su spekulisali da je uprava Partizana tokom priprema u Turskoj razgovarala sa Rajkardom o njegovom angažmanu na leto. 
-Partizan ima trenera u koga ima maksimalno poverenje i nema razloga da razmišlja o tome – rekao je predsednik petostrukog uzastopnog šampiona Srbije. 
Đurić smatra da su priče o razgovoru sa Rajkardom plasirane kako bi se klub iz Humske destabilizovao. 
-To sve dolazi iz jedne kuhinje i to je nama jasno. Želja je da se napravi destabilizacija u klubu, a to ne prolazi – rekao je Đurić. 
Takođe i sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković rekao je da nije bilo pregovora sa Rajkardom i da je Vladimir Vermezović trener crno-belih. 
-Vladimir Vermezović ima ugovor sa Partizanom i u svim našim planovima je on trener prvog tima. Sa Rajkardom niko nije razgovarao, njegovo ime nije se pominjalo – rekao je Tumbaković. 
Tumbaković je rekao da bi on pregovarao sa Rajkardom, da je to bilo u planu, pošto se u Partizanu zna red. 
-U Partizanu se zna red, o trenerima i igračima se razgovara, a poslove dogovara sportski direktor. To nisam uveo ja, tako je u ovom klubu bar 20 i više godina za koje pouzdano znam jer sam bio tu. Nema nikakvog razloga da se o takvim stvarima priča, posebno kada nema baš nikakvog povoda – rekao je Tumbaković. 
-Bilo bi najlakše reći da neko spinuje, ili pokušava da nađe opravdanje za svoj loš rad, ali neću time da se bavim. Siguran sam u jedno, Partizan se za titulu bori svojim snagama i jedino ispravno u sportu je tako razmišljati-  zaključio je Tumbaković. 
Crno-beli su prvi u Super ligi Srbije sa 40 bodova, pet više od Crvene zvezde koja ima i utakmicu više. Partizan će odloženu utakmicu 16. kola protiv BSK-a igrati u sredu u Borči od 13 sati. 

Povezana vest:  Krojf: Baloteli nije vaspitavan na pravi način