Dejan StankovicStanković: Slučaj Kasano može da pomogne Interu

Fudbaler Intera Dejan Stanković rekao je danas da bi svađa Antonija Kasana i trenera Andree Stramaćonija mogla da bude od koristi za neroazure.
-Normalno je da se takve stvari dešavaju, posebno kada nemamo rezultate i tenzija je na visokom nivou. Kao što je Esteban Kambijaso rekao, hajde da se pretvaramo da je Kasano bio suspendovan i da se sada vratio u tim. Dogodilo se, ali nije bilo ništa ozbiljno – rekao je Stanković za italijanske medije.
Kasano je kažnjen sa 40.000 evra jer je prošlog petka posle treninga ušao u raspravu sa Stramaćonijem, a veći sukob sprečio je upravo Stanković.
-Trudim se da na sve to gledam sa pozitivne strane, odnosno da to može da bude od koristi Interu, jer ponekad je potrebno da vas nešto prodrma – poručio je Stanković.
Bivši kapiten fudbalske reprezentacije Srbije je zbog povrede Ahilove tetive ozbiljno razmišljao da završi karijeru, ali se posle devet meseci odsustva vratio na teren.
-Stramaćoni i ja smo rizikovali i veoma sam mu zahvalan na tome. Na utakmici protiv Kjeva bio sam skoncentrisan da ne forisram i eventualno obnovim povredu, jer dugo nisam igrao, dok sam se protiv Katanije više osećao kao deo ekipe – dodao je Stanković.
Stanković je 2004. godine iz Lacija prešao u Inter i za taj klub na 320 utakmica postigao 41 gol.

Povezana vest:  Rad i AEK remizirali u prijateljskom meču