vignjevicVignjević: Koncentracijom i strpljenjem do pobede u Borči

Trener Vojvodine Nebojša Vignjević rekao je danas da je siguran da njegovi fudbaleri uz maksimalnu koncentraciju i strpljenje mogu da pobede BSK u Borči u 18. Kolu Super lige Srbije.
-Imamo razloga za optimizam, ali ćemo morati da se naoružamo koncentracijom i strpljenjem u Borči i siguran sam da ćemo u takvim uslovima dočekati svoj trenutak i nadam se vratiti se sa tri boda – rekao je Vignjević novinarima u Novom Sadu.
-Cilj nam je da nastavimo sa dobrom igrom i dobrim rezultatom, to je ono što nas zanima – tri boda. Svesni smo da to neće biti nimalo lako jer nas čeka protivnik koji sigurno traž iskupljenje za neprijatan poraz od Partizana i sigurno će motivisan i sa željom da uđe u utakmicu kazao je Vignjević.
On je istakao da BSK ima bogatiji igrački kadar u odnosu na jesenji deo sezone, ali igrači Vojvodine će pokušati da nametnu svoju igru i stignu do važne pobede, istakao je Vignjević.
Trener Novosađana je rekao da nema većih problema sa povredama, ali „Deletić je van trenažnog procesa, Trajković već dva dana oseća povredu zadnje lože, Aleksandar Katai se vratio treninzima, kao i
Vladan Pavlović, tako da su sem prve dvojice svi ostali spremni“, rekao je Vignjević.
Fudbaler Vojvodine Enver Alivodić, koji je nekada nastupao za BSK, kazao je da očekuje tešku utakmicu.
-Očekuje nas dosta teška utakmica, njihova pozicija na tabeli nikako ne sme da nas zavara. Dosta ih poznajem i poštujem jer sam proveo lepih dve i po godine koje su mi ostale u sećanju. Dobro smo se spremili i ako odgovorimo zahtevima nećemo imati nekih velikih problema – kazao je Alivodić.
Utakmica BSK-Vojvodina počinje sutra u 14.00 sati na stadionu u Borči.

Povezana vest:  Odštampano dodatnih 5.000 ulaznica za meč Srbija - Vels