mladen_dodic_trener_jagodinaDodić: očekuje nas teška utakmica protiv Čukaričkog

 

Trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić ocenio je danas da njegove izabranike očekuje veoma težak zadatak protiv Čukaričkog u susretu 22. kola prvenstva Srbije, koji se u subotu igra u Beogradu.

Prema Dodićevim rečima, ekipa Čukaričkog igra „mnogo bolje nego u prvom delu sezone“, a meč će biti „dodatno napet“ zbog imperative pobede koji imaju oba rivala.

-Čukarički je u nastavku sezone pokazao da se radi o kvalitentom timu. Smatram, međutim, da i Jagodina ima svoje adute za naredni okršaj – istakao je Dodić na konferenicij za novinare u sedištu pomoravskog prvoligaša.

Povezana vest:  JELEN SUPER LIGA, Rezultati i tabela 19. kola Super lige Srbije

On je naglasio da se ne slaže sa mišljenjem onih koji tvrde da ekipa sa Banovog brda mora da pobedi Jagodince, pošto se nalazi u veoma nezavidnoj poziciji na tabeli, dodavši da će borba za opstanak u ligi, kao i za svako drugo mesto „trajati do samog kraja šampionata“.

-Našu malu prednost može predstavljati podatak da su, čak, četvorica fudbalera Jagodine nekada igrala za Čukarički. Sigurno je da oni znaju kako se igra na terenu našeg sledećeg protivnika – poručio je Dodić.

Povezana vest:  Prandeli preuzima reprezentaciju Italije posle SP

Jagodina je na minula dva gostovanja, u Ivanjici i Kuli, osvojila četiri boda, a trener tog kluba se nada da će se i iz prestonice vratiti sa pozitivnim rezultatom.

Dodić protiv Čukaričkog neće moći da računa na kažnjene Zlatka Zečevića i Danijela Mihajlovića, kao i povređene Borisa Živkovića, Srđana Lukića i Marka Đorđevića.

Golman Budimir Janošević, koji je u Čukaričkom proveo 14 godina, istakao je da Jagodina u utakmicu protiv „brđana“ ulazi sa više samopouzdanja nakon dva „vrhunski odigrana meča“.

Povezana vest:  Čelsi i dalje u trci za titulom

-Ako se budemo zalagali i borili na terenu kao u prethodne dve utakmice, dobar rezultat neće izostati – zaključio je Janošević.

Jagodina se nalazi na sedmom mestu tabele sa 29, a Čukarički na poslednjoj poziciji sa 15 bodova.

Utakmica Čukarički – Jagodina igra se u subotu, 3. aprila od 16 časova u Beogradu.