vesli snajder jolanta kabau

Snejder se vraća u reprezentaciju Holandije

Fudbaler Galatasaraja Vesli Snejder posle šestomesečne pauze vraća se u reprezentaciju Holandije za kvalifikacione utakmice za Svetsko prvenstvo protiv Estonije i Rumunije. Snejder od septembra nije bio u nacionalnom sastavu, jer ga je pre svega za to sprečila povreda, a potom i problemi u njegovom bivšem klubu Interu iz Milana.
Holandski fudbaler sredine terena je u januaru prešao u Glatasaraj, sa kojim je u utorak uspeo da izbori plasamn u četvtinu finala Lige šampiona, pošto su u dvomeču sa bili bolji od Šalkea.
Nemačkoj ekipi je u revanšu u Gelezenkirhenu, kada je Galatasaraj slavio sa 3:2, nedostajao holandski napadač Klas-Jan Huntelar zbog povrede, pa tako holanđanin neće biti ni na raspolaganju selsektoru nacionalnog tima Loj Van Galu.
Holandski selektor je za utakmice sa Estonijom i Rumunijom pozvao Golamane: Marten Stekelenburg, Kenet Vermer i Mišel Vorm. Odbrana: Daril Janmat, Rikardo van Rhejn, Stefan de Vrej, Joris Matejsen, Ron Vlar, Bruno Martins Indi i Dalej Blind.
Sredina: Jordi Klasi, Kevin Strotman, Jonatan De Guzman, Sim de Jong, Toni Trindade de Vilhena, Rafael van der Vart i Vesli Snejder. Napad: Ruben Skaken, Dirk Kujt, Robin van Persi, Arjen Roben, Ola John
i Jeremejn Lens.

Povezana vest:  Ilić: Najvažnije je da Partizan pobeđuje