dejan djurdjevic cz ofk 1

Đurđevića raduju bodovi i povratak Spalevića

Trener Radničkog 1923 rekao je danas da su bodovi osvojeni protiv kulskog Hajduka najvažniji, i ocenio je da je ovo „tačka preloma“ u sezoni. 
-Pre svega, znamo šta je najvažnije. Svi mi radimo za bodove i posle ovakvog posta i grča, bodovi su esencijalno najvažniji – rekao je Đurđević.
Kragujevčani su danas pobedili kulski Hajduk sa 3:2, a do pobede su došli pogotkom Darka Fejse u 94. minutu meča, i tako zabeležili prvi trijumf posle 3. novembra.
-Kod mojih igrača je postojao stravičan grč, pored svih problema koje imamo. Od prvog minuta se videla velika želja. Dobro smo igrali, dali dva gola, a onda se u drugom poluvremenu desilo šta nije smelo…Video sam da se igrači nesvesno povlače, a oni su dobra ekia i, normalno u takvoj situaciji, došli su do izjednačenja. U egal i ludoj završnici smo došli do tri važna, ali zaslužena boda – rekao je Đurđević.
Trener je i ranije kritikovao svoje igrače zbog straha i grča koji imaju.
-Pokušao sam pre utakmice da ih opustim. Imaju taj stravičan grč. Kada se svi maleri uzmu u obzir, prezadovoljan sam i mislim da je ovo tačka preloma u sezoni – rekao je Đurđević.
U tim se danas vratio i Darko Spalević, koji nije igrao od kraja jesenjeg dela sezone zbog spora sa upravom.
-Spalević je igrač koji nama mnogo znači, jednostavno, ima težinu u našem klubu. Sukob sa upravom nisu moje ingerencije, ali on je jednostavno kvalitet, pravi lider na terenu…Jako sam srećan što su on i uprava našli zajednički jezik i jako sam srećan što je on sad tu – rekao je Đurđević.

Povezana vest:  Ferguson: Podržite Liverpul u potrazi za pravdom