John Terry ChelseaTeri: Lampard najbolji igrač Čelsija svih vremena

Kapiten fudbalera Čelsija DŽon Teri rekao je večeras da je vezista Frenk Lampard najbolji igrač u istoriji kluba sa Stamford Bridža.
Lampard je prošlog vikenda postigao 200. gol u dresu londonskih plavaca i sada mu nedostaju samo dva pogotka da dostigne klupski rekord koji drži Bobi Tambling.
-Za mene je Lampard, bez dileme, najbolji fudbaler Čelsija svih vremena. Svi ga volimo, trudili smo se da mu pomognemo da dođe do brojke 200 – kazao je Teri za klupsku televiziju.
Prema njegovim rečima, uz rame Lampardu u Premijer ligi može da stane još jedino Rajan Gigs koji je nedavno odigrao 1.000 meč u dresu Mančester Junajteda.
-Njih dvojica su jedini koji u poslednjih 10, 15 godina stalno igraju, postižu golove i asistiraju. Neverovatno je koliko je Lampard dao golova, što u Premijer ligi, što u Ligi šampiona. Uvek je gladan golova. On je pravi primer i uzor za ostale igrače – dodao je Teri.
Lampard je u Čelsi došao 2001. godine iz gradskog rivala Vest Hema. On je za „plavce“ odigrao 595 utakmica i osvojio Ligu šampiona, tri titule prvaka Engleske, četiri FA i dva Liga kupa.

Povezana vest:  Pele zamenik Bekenbauera u timu FIFA za poboljšanje fudbala