FUDBALSKA-LOPTA

Dejan Radić bira pojačanja za Rostov

Bivši golman Rada i Rostova Dejan Radić otvoriće u Beogradu svoju agenciju i „snimati“ potencijalna pojačanja iz Evrope za ruski klub, saopšteno je danas.
-U mom životu počinje nova faza, koja je neraskidivo vezana za fudbal i klub Rostov. Želim da angažujem igrače koji će podići nivo kvaliteta mog kluba, a prioritet će svakako biti balkansko fudbalsko podneblje – rekao je Radić.
-Na prostoru bivše Jugoslavije ima puno talentovanih igrača koji mogu biti interesantni za ekipu Rostova, a s druge strane i sami igrači će imati dobar motiv da zaigraju u jednoj od najboljih evropskih liga koja iz godine u godinu napreduje – dodao je on.
Radić je zahvalio upravi Rostova na poverenju i rekao da veruje da će opravdati očekivanja i dati doprinos povećanju kvaliteta igračkog kadra Rostova, čiji je trener Miodrag Božović. Radić je u karijeri branio za Rad, Vojvodinu i Rostov.
U aprilu 2011. godine teško je povređen na utakmici sa Terekom, nakon čega mu je izvađen bubreg. Klub mu je tada izašao u susret, pa je Radić produžio ugovor do kraja 2012. godine.

Povezana vest:  JELEN SUPER LIGA, Rezultati i tabela petog kola Super lige Srbije