David BeckhamBekam: Jedva čekamo utakmice sa Barselonom

Fudbaler Pari Sen Žermena Dejvid Bekam rekao je danas da jedva čeka mečeve sa Barselonom i da je oduševljen što će njegov tim na obe utakmice četvrtfinala Lige šampiona moći da računa na Zlatana Ibrahimovića.
Ibrahimović je u prvom meču osmine finala Lige šampiona protiv Valensije dobio crveni karton i trebalo je da propusti prvi susret u Parizu, ali mu je Evropska fudbalska unija (UEFA) smanjila kaznu sa dve na jednu utakmicu neigranja.
-Oduševljeni smo što ćemo imati Ibrahimovića u oba meča. Navijači žele da gledaju najbolje fudbalere kada igraju protiv najboljih timova – rekao je Bekam za francuske medije.
On je dodao da su svi u klubu uzbuđeni zbog dolaska Barselone.
-Pred nama je velika utakmica, to je ujedno čast i izazov sa kojim moramo da se suočimo. Oni su najverovatnije najbolji tim na svetu. Imaju Lionela Mesija, ali ne samo njega. Reč je o timu u kome vlada harmonija, sloga i gde je kolektiv uvek iznad pojedinca – objasnio je Bekam.
PSŽ je sinoć pobedio Monpelje sa 1:0 golom Gameira u finišu susreta, a trener Karlo Anćeloti smatra da je utakmica protiv aktuelnog prvaka Francuske poslužila kao dobra priprema za veliki okršaj sa Barselonom.
-Osvojili smo tri važna boda, ali ovo je bila odlična uvertira za utorak i utakmicu protiv Barselone. Meč protiv Monpeljea je došao u nezgodno vreme, nismo bili kompletni zbog obaveza reprezentativaca, ali uspeli smo da osvojimo tri boda – rekao je Anćeloti.
Pvi meč četvrtfinala LŠ PSŽ – Barselona na programu je u utorak, 2. aprila, od 20.45, dok je revanš 10. aprila na „Nou Kampu“.

Povezana vest:  FIFA RANG LISTA, Srbija na 26. mestu FIFA rang liste