pintuSa Pintu: Nije kako sam želeo, treba još vremena

Trener fudbalera Crvene zvezde Rikardo Sa Pintu rekao je da nije bilo vremena da ekipu pripremi na način na koji on želi i dodao da je srećan zbog pobede nad Radničkim od 2:0 u 20. kolu Super lige.
„Naš cilj je uvek pobeđivati i to je jedino bitno na ovoj utakmici. Nije bilo vremena da ekipu pripremim da igra kako ja želim, treba još da radimo. Radnički je dobro zatvarao prilaze i delovao organizovano“, rekao Sa Pintu novinarima posle utakmice.
Sa Pintu je kazao da su se svi njegovi fudbaleri trudili i da je siguran da će još više to raditi u budućnosti.
„Svi su naporno radili, dali sve od sebe, i siguran sam da će se još više truditi u budućnosti. Izuzetno je važno da tim ima saopouzdanje kako bi nastavio sa pobedama“, kazao je trener Zvezde.
On je izrazio zadovoljstvo s igrom u prvih 25 minuta drugog poluvremena.
„Mi smo Zvezda i na domaćem terenu moramo biti bolji od protivnika svih 90 minuta. Moramo biti pametniji, brži i sigurniji“, istakao je Sa Pintu.
Utakmicu na stadionu Crvene zvezde posmatralo je oko 17.000 ljudi, a Portugalac je rekao da nikada nije video takvu publiku.
„Ovo je neverovatan utisak i hvala navijačima što su sve vreme podržavali tim. Mnogo će nam biti lakše ako uvek bude bilo ovako“, rekao je Sa Pintu.
Trener Radničkog Dejan Đurđević rekao je da je njegovu ekipu gol u nadoknadi prvog poluvremena koštao poraza.
„Prvo poluvreme smo odigrali veomo korektno. Imali smo jednu odličnu šansu i sve bi bilo drugačije da smo je iskoristili. Gol u nadoknadi vremena nas je koštao poraza. Ne valja što nema bodova, ali moramo da se okrenemo sebi ravnima“, rekao je Đurđević.
Trener Radničkog je u 60. minutu isključen zbog prigovora zbog čega je, kako je rekao, „izuzetno ljut“ i dodao da mu se prvi put u karijeri to desilo.

Povezana vest:  Del Boske razmišlja da vrati Raula u reprezentaciju