partizan donji srem

Partizan i Sloboda bez golova u Užicu

Fudbaleri Partizana i Slobode odigrali su danas u Užicu 0:0 u poslednjoj utakmici 21. kola Super lige Srbije. Prednost Partizana smanjila se tako na sedam bodova na čelu tabele u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu, koja je juče pobedila Hajduk sa 3:0. Sloboda je došla na šesto mesto, s istim brojem bodova kao niški Radnički, ali sa povoljnijom gol-razlikom.
Partizanu je ovo drugi uzastopni nerešeni rezultat, pošto je u prošlom kolu odigrao 1:1 sa Hajdukom. Sloboda je u prošlom kolu izgubila od OFK Beograda. Utakmica u Užicu bila je spora u prvom poluvremenu i nešto brža u drugom. Oba tima imala su nekoliko prilika, ali nijedan nije iskoristio svoje šanse.
Golman Slobode Dejan Ranković imao je nekoliko sjajnih intervencija I najzazlužniji je što domaći tim nije primio gol. Partizan je u finišu meča pokušavao i s tri napadača da ga savlada, ali nije uspeo. Ranković je jedinu grešku imao u 58. minutu, kada je Predrag Luka sjajno dodao loptu Aleksandru Mitrovicu pored istrčalog golmana, ali je napadaču Partizana lopta prešla preko noge, tako da nije uspeo iz blizine da smesti loptu u mrežu.
Sloboda je najbolju šansu imala u 72. minutu, kada je Aleksandar Pejović prošao čak trojicu igrača Partizana i izbio sam pred golmana Vladimira Stojkovića, ali je traljavo šutirao, tako da je čuvar mreže gostiju lako uhvatio loptu.

Povezana vest:  Ronaldo: Za nekoliko dana ću saopštiti odluku