vermezovic press

Vermezović: Nismo efikasni, oni su iskoristili šanse

Trener fudbaler Partizana Vladimir Vermezović rekao je danas posle poraza od Vojvodine da svojim igračima nema šta da zameri, kao i da je novosadski klub iskoristio svoje šanse i zasluženo pobedio.
-Vojvodina je iskoristila sve šanse, dok smo mi ponovo bili neefikasni. Ne mogu ništa da zamerim igračima, danas nije htelo, posle ove pauze (reprezentativne) ništa nije kao pre – rekao je Vermezović novinarima na stadionu Partizana.
On je istakao da će crno-beli „probati da se izvuku“ iz ove situacije.
Partizan je danas na svom terenu izgubio od Vojvodine sa 2:1, dok je u prethodna dva kola odigrao nerešeno sa Slobodom iz Užica, odnosno sa Hajdukom iz Kule.
-Sami smo došli u ovu situaciju, jesmo izgubili, ali je svako dao svoj maksimum – kazao je šef struke Partizana.
Upitan da prokomentariše zvižduke sa tribina, Vermezović je rekao da su mu zviždali i posle Donjeg Srema i Aela, i dodao da se „čovek navikne na to“. Trener Vojvodine Nebojša Vignjević kazao je da je njegova ekipa odigrala odličnu utakmicu i da su oba gola postignuta u pravo vreme.

Povezana vest:  Orije vređao saigrače i trenera Blana

-Imali smo sreće i znanja da u pravo vreme postignemo oba gola. Prvo je bio šok za fudbalere Partizana, a drugi još veći – rekao je Vignjević.
On je dodao je ključ utakmice bio u tome što je Vojviodina uspela da uspostavi ravnotežu na sredini terena.
-Pred kraj utakmcie smo se povukli i primili taj jedan nesrećni gol, ali smo pobedili Partizan, što nije bilo ni malo lako – rekao je Vignjević.
Partizan nakon kompletnog 22. kola zauzima prvo mesto sa 51 bodom, četiri više od Crvene zvezde, dok je Vojvodina treća sa 44.

Povezana vest:  Navijači Totenhema napali oca Džona Terija