vermezovic press

Vermezović: Mnogi bi voleli da su na našem mestu

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je danas da ekipa nema vremena da tuguje što je za samo sedam dana „prosula“ 11 bodova prednosti i dodao da je uveren kako bi se mnogi rado menjali sa njima.
-Od prošlosti se ne živi, nemamo vremena da tugujemo, jer još uvek imamo prednost. Ne sumnjam da bi se mnogi menjali sa nama i želeli da su u našoj poziciji sa četiri boda viška na prvom mestu. Moramo da izvučemo pouke, a pred nama je novi meč i nova prilika za dokazivanje. Uveren sam, ne samo u pobedu protiv Javora, nego i u to da ćemo sigurno osvojiti titulu i povećati prednost – rekao je Vermezović novinarima u Sportskom centru Teleoptik.
On je naveo da ne zamera puno toga igračima, ali da je evidentno da su pravljene velike greške u odbrani, poput one kod pogotka napadača Vojvodine Abubakara Oumarua.
-Moguće je da su se igrači malo i opustili zbog prednosti od 11 bodova, ali uveren sam da iz Ivanjice kreće nova serije. Malo me brine što nas opterećuju kartoni, protiv Javora nećemo imati na raspolaganju Ninkovića i Mitrovića, ali vraća nam se kapiten Saša Ilić, koji nam je mnogo nedostajao protiv Vojvodine“ – poručio je Vermezović.
Partizan je u poslednja tri meča u Superligi dva puta remizirao, protiv Hajduka u Kuli 1:1, protiv Slobode u Užicu 0:0 i izgubio u Humskoj od Vojvodine 2:1.

Povezana vest:  Nuri Sahin najbolji fudbaler Bundes lige u sezoni