mladen dodic trener jagodina

Dodić: Partizan je sada najopasniji, ali naš cilj je bod

Trener fudbalera ivanjičkog Javora Mladen Dodić rekao je danas da subotnja prvenstvena utakmica sa Partizanom dolazi u nezgodnom trenutku za njegovu ekipu.
-Ranjenom lavu se ne preti. Partizan je sada najopasniji, ali nas ne interesuje borba ‘večitih’ za titulu, već gledamo svoj interes, a to je bod, kojim bismo bili prezadovoljni – kazao je Dodić.
Ivanjičani, kako je istakao, i ovog puta neće biti u kompletnom sastavu. Igor Stojaković je već duže odsutan, a za predstojeću utakmicu neizvestan je i Nigerijac Ifeani Onjilo zbog povrede na Karaburmi.
Strateg Javora je naglasio da bi podrška sa tribina mnogo značila, kako bi se u odličnom ambijentu, kroz veliku borbu, nadomestilo odsustvo najboljih.
Tim Mladena Dodića je u prethodnom kolu prekinuo seriju od tri poraza remijem na Karaburmi, iako su igrači OFK Beograda imali utakmicu u rukama od 58. minuta. Ivanjičani su zahvaljujući spretnom vezisti, Vladimiru Radivojeviću osvojili bod. Utakmica 23. kola Superlige Srbije, između Javora i Partizana je na programu u subotu od 14 stadiona na stadionu kraj Moravice. Beograđani su prvi na tabeli, imaju 51 bod, a Ivanjičani devetoplasirani sa 28 bodova. 

Povezana vest:  Ivanović:Treba nam mesec dana zajedničkog rada što je nemoguće