Mirko Vucinic

Vučinić: Ne treba nam Aleksis Sančes

Fudbaler Juventusa Mirko Vučinić rekao je danas da uprava tog kluba ne mora da dovodi napadača Barselone Aleksisa Sančesa, pošto u ekipi ima dovoljno dobre napadače. Juventus nije postigao gol u dve četvrtfinalne utakmice Lige šampiona protiv Bajerna iz Minhena, zbog čega mediji spekulišu da je uprava počela da traži nove napadače.
-Želim da podsetim ljude da je ova grupa igrača (Juventusa) u poslednje dve godine postigla sjajne rezultate. Sančes je odličan napadač, ali Juventus ima najbolji napadački par – rekao je Vučinić, preneli su italijanski mediji.
Vučinić je odbacio kritike da je lenj fudbaler.
-Nervira me kada čujem da ljudi pričaju da igram bez želje. Svakodnevno sam posvećen treninzima i svaki put pokušavam da pružim 100 odsto mogućnosti – rekao je napadač crno-belih.
Juvnetus će sutra igrati prvenstvenu utakmicu protiv Lacija. Vučinić smatra da bi ekipa trebalo da zaboravi eliminaciju iz Lige šampiona i posveti se prvenstvu.
-Rezultat od 0:4 u dve utakmice sa Bajernom pokazuje da trenutno postoji razlika između našeg i njihovog tima… Sutra ćemo da prikažemo našu prepoznatljivu igru, igraćemo motivisano, kao i do sada – rekao je Vučinić.
Juventus je prvi na tabeli „kalča“ sa 71 bodom i ima devet više od drugoplasiranog Napolija, dok Lacio zauzima peto mesto sa 51 bodom.

Povezana vest:  Juventus podnosi žalbu na odluku o suspenziji Krasića