dostanic_konferencijaDostanić: Obećavajuće zalaganje
Posle pobede nad OFK Beogradom od 2:0 trener Crvene zvezde Ratko Dostanić pohvalio je svoj tim i istakao da su momci pokazali obećavajuće zalaganje i igru.
-Sigurnom igrom smo upisali veoma važna tri boda. Zabeležili smo ih protiv jedne odlične ekipe, koja je vođena na pravi način i koja u svojim redovima ima dosta talentovanih igrača. Nije bila ni malo laka utakmica, iako se zbog rezultata i naše igre nekome možda čini da jeste – istakao je Dostanić.
-Moji igrači su pokazali kako se nosi Zvezdin dres i ja im čestitam na profesionalizmu i maksimalnom zalaganju svih 90 minuta. Mislim da je svim Zvezdašima puno srce kada vide igrače koji ’izgaraju’ od prvog do poslednjeg minuta. To je nešto što je najvažnije, bez obzira na rezultat – dodao je Dostanić.
Dostanić je dodao i da je Pavle Ninkov odigrao meč pod inekcijama zbog povrede ramena protiv Vojvodine i da je zbog bolova morao da napusti igru.
Zvezdin kapiten Nikola Lazetić se složio sa svojim trenerom i izrazio je zadovoljstvo ispoštovanim dogovorom iz svlačionice.
-Protiv OFK Beograda smo pokazali da smo na dobrom putu da postanemo prava ekipa. Pre početka utakmice smo se malo pribojavali da se nismo istrošili posle meča sa Vojvodinom. Ipak, maksimalnim zalaganjem smo ispoštovali svaki dogovor iz svlačionice i ono što je bilo najbitnije odigrali u istom ritmu svih 90 minuta. Igrali smo presing na svakom delu terena i od prvog do poslednjeg minuta smo ’izginuli’. Sigurno da je ova partija model kako treba da igramo u budućnosti. Uz ovakvu igru, pobede nam nisu daleko – naglasio je Lazetić.
Povezana vest:  ŠPANSKA LIGA, Rezultati i tabela 13. kola Primere