lazar markovic par jagodina

Marković se priključio treninzima Partizana

Fudbaler Partizana Lazar Marković rekao je danas da je poptuno spreman da se vrati punim treninzima sa ekipom i da će moći da zaigra verovatno sledeće nedelje. U saopštenju na klupskom sajtu navodi se da je Marković sinoć doputovao iz Engleske i da je jutros trenirao sa crno-belima.
-Sada se osećam vrlo dobro, a dobio sam od lekara iz Engleske napismeno šta sam sve radio na terapijama, ali i kako bi trebalo da nastavim sa vežbama pre i posle svakog treninga. Najvažnije je da sam ojačao trbušni zid i sada više nemam bolove koji su me ometali cele protekle godine“, rekao je Marković.
-Uz terapiju, radio sam na kondiciji, ukupnoj spremi i treninzima s loptom, tako da sam spreman da se uključim u puni trenažni proces. Spreman sam i da zaigram, ali ne ove nedelje, već verovatno sledeće. Ipak to ne zavisi od mene, već od trenera (Vladimira) Vermezovića – dodao je on.
Pre i posle današnjeg treninga, sa Markovićem je radio Aleksandar Tomić, specijalista za pripremu i oporavak igrača, a radili su prema programu koji je preporučio lekar iz Votforda. Klupski lekar Ilija Rosić rekao je da će Marković biti podvrgnut novim testovima.
-Lazar je sada odličan. Danas ćemo uraditi medicinske testove I videti stepen njegove spremnosti, a tada ćemo znati kada će na teren – rekao je on.
Iz Partizana je saopšteno i da je kadet Andrija Živković licenciran i priključen prvom timu i nosiće dres sa brojem 17.

Povezana vest:  Britanski mediji: Ronaldo se vraća na leto u Junajted