nemanja_vidic_repVidić ostaje u Junajtedu do isteka ugovora 2012.

 

Stub odbrane reprezentacije Srbije i neizostavni član Mančester junajteda Nemanja Vidić rekao je, posle dugo nagađanja, da nema nameru da odlazi iz Mančester Junajteda sve do isteka ugovora 2012. godine, prenose engleski mediji. Vidić je u intervjuu za engleski Dejli star rekao da počinju da ga nerviraju sve te priče o njegovom odlasku.

Povezana vest:  Nikola Petković verovatno ide u Amkar

-Nikada nisam izjavio da želim da idem u Real ili Barselonu. Sigurno ću ostati u Mančesteru do isteka ugovora, tačnije juna 2012. godine. Posle toga ćemo pričati o daljoj budućnosti. Uživam u klubu i mislim da to pokazujem na utakmicama. Silne spekulacije mogu da poremete čoveka, ali ne razmišljam previše o tome. Početkom sezone, kada sam bio povređen ljudi su počeli da pričaju o tome da idem jer nisam srećan ovde, ali to nije bila istina. Ambicija mi je da ostanem u Junajtedu do kraja ugovora. Voleo bih da ove sezone osvojimo titulu i tako uđemo u istoriju kao jedini tim sa četiri vezana trofeja – rekao je Vidić.

Povezana vest:  Tri osobe osuđene zbog nameštanja fudbalskih mečeva

Vidi se okrenuo i ka četvrtfinalnom meču Lige šampiona i revanšu minhenskom Bajernu.

-Odlično smo počeli prvi meč, poveli u drugoj minutu, ali smo kasnije nepotrebno stali i izgubili 2:1. Mislim da možemo da eliminišemo Bajern i odemo u polufinale. Sećam se finala iz 1999. kada je Mančester pobedio golovima u poslednjim sekundama utakmice. Nikada pre toga nisam video toliko Nemaca u suzama – objašnjava Vidić.

Povezana vest:  29. KOLO JSL, Borba za opstanak u centru pažnje pretposlednjeg prvenstvenog kola