tumbakovicmala

Partizan: Tumbaković dobio ponudu, ali još nije odlučio

Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Ljubiša Tumbaković dobio je ponudu kineskog kluba Vuhan Zalu, ali da još nije odlučio da li će je prihvatiti, rečeno je Tanjugu u Partizanu.
-Ponuda Vuhana je jedna od mnogih koje Tumbaković ima u ovom trenutku na svom stolu, ali je on još nije prihvatio i videćemo šta će se desiti – preneo je stav kluba portparol Dragan Velanac.
On je za sutra u 15 sati na stadionu u Humskoj najavio konferenciju za medije, na kojoj bi trebalo da bude reči o svim detaljima vezanim za trenutnu sitaciju.
Beogradski, ali i kineski mediji preneli su danas da je Tumbaković prihvatio ponudu da se preseli u Kinu i na taj način indirektno priznao da je bilo sukoba sa predsednikom Draganom Đurićem na prošlonedeljnoj sednici klupskog Sekretarijata, iako su u petak na konferenciji za medije demantovali da je bilo problema.
Tumbaković je prošle godine odbio ponude kineskih prvoligaša Pekinga i Šandonga, koje su potom preuzeli Aleksandar Stanojević i Radomir Antić. Vuhan Zalu se posle šest odigranih kola u šampionatu Kine nalazi na pretposlednjoj poziciji sa svega jednim bodom – remi i pet poraza. Dres ove ekipe nosi srpski internacionalac Novak Martinović, nekadašnji fudbaler Steauee iz Bukurešta.

Povezana vest:  Indijski fudbaler umro na terenu, nije bilo hitne pomoći