fcb hsv groupscorers celeb

LIGA ŠAMPIONA

Miler poziva na oprez pred revanš u Barseloni

Fudbaler Bajerna iz Minhena Tomas Miler rekao je da njegova ekipa ima odličan rezultat (4:0) pred revanš polufinala Lige šampiona u Barseloni, ali da će oprezno ući u taj duel. Fudbaleri Bajerna iz Minhena sinoć su na Alijanc areni pobedili Barselonu sa 4:0, u prvoj polufinalnoj utakmici Lige šampiona. 
-Nisam sanjar, pa neću sanjati o prolasku u finale. Nismo očekivali ovakvu pobedu, ali mnogo smo trčali i stvorili mnogo prilika, što je donelo ovakav, sjajan rezultat – rekao je Miler, preneli su danas mediji. 
Miler je bio dvostruki strelac u pobedi Bajerna, a golove su postigli još Mario Gomes i Arjen Roben. 
-Ali nikada ne možete da znate šta će se dogoditi u revanšu. Mislim da je njihov teren veći, pa će nas naterati da više trčimo, ali 4:0 je fantastičan rezultat i imamo mnogo samopouzdanja. Svašta može da se dogodi, pa moramo da ostanemo oprezni – rekao je on. 
Bajern će pokušati da se treći put u poslednje četiri godine plasira u finale najelitnijeg evropskog takmičenja. Prošle sezone nemački tim izgubio je od Čelsija posle penala.  Golman nemačkog šampiona Manuel Nojer rekao je da su tri neuspeha u finalu Lige šampiona dodatna inspiracija za Bajern. 
-Mi smo složan tim i imamo mnogo kvaliteta. Porazi iz prethodnih godina su nas zbližili i to smo pokazali prethodnih meseci. Uživaćemo u pobedi, ali moramo da budemo oprezni. Znamo da je Barselona na svom stadionu igrala neverovatne utakmice – rekao je golman reprezentacije Nemačke. 
Fudbaler Barselone Danijel Alveš priznao je da je Bajern sinoć bio bolji. 
-Imamo 90 minuta i moramo da pokušamo. Kada igrate protiv ekipe koja je bolja od vas, onda se ovakvi porazi dese. Moramo da im čestitamo. Bajern je bio jači i to moramo da priznamo, ali ima još jedna utakmica da se odigra – rekao je Alveš. 
Revanš je na programu 1. maja na Kamp Nou. 

Povezana vest:  Pelegrini i Pereira jedva čekaju duel Malage i Porta