Zlatan Ibrahimovic Bordeaux PSG

Vijali: Ibrahimović je rešenje za Juventusove probleme

Bivši fudbaler Juventusa Đanluka Vijali rekao je danas da bi torinski klub rešio sve probleme u napadu kada bi doveo najboljeg igrača Pari Sen Žermena Zlatana Ibrahimovića.
Italijanski mediji preneli su vest da čelnici Juventusa ozbiljno planiraju da u klub vrate Ibrahimovića, iako švedskom reprezentativcu ugovor sa Pari Sen Žermenom ističe na leto 2015. godine.
-Mogu da zamislim njegov povratak u Juventus. Da se ja pitam, pre bih izabrao Kavanija, ali i Ibrahimović može da bude rešenje za sve Juventusove probleme. Zlatanovim dolaskom, tim bi postao konkurentan ne samo u Italiji, već i u Evropi – rekao je Vijali sa Skaj Sport.
On je dodao da bi dolaskom Ibrahimovića ostali igrači Juventusa dobili na samopouzdanju.
-Mnogo toga se menja kada imate Ibrahimovića u timu. Njegovo prisustvo se oseća, ne mogu da kažem da je lider na terenu, ali on pomaže saigračima da izvuku maksimum iz sebe – objasnio je Vijali.
Vijali je dres Juventusa nosio od 1992. do 1996. godine, a tokom igračke karijere nastupao je za Kremoneze, Sampdoriju i Čelsi.
Za reprezentaciju Italije odigrao je 59 utakmica i postigao 16 golova, dok je neko vreme bio menadžer Čelsija i Votforda.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Maradona: Korejanci su 1986. igrali tekvondo