rasovic par radnicki

Rašović: Zadovoljan sam, ali imamo prostora za napredak

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović posle večerašnje pobede protiv Radničkog iz Niša (3:1), na njegovom debiju, rekao je da je nekim elementima igre zadovoljan, ali i da ima još prostora za napredak.

-Bila je to veoma dobra utakmica sa mnogo šansi. Radnički je pokazao da je iskusan tim i uspeo je da nam da gol iz drugog plana. Sa nekim elementima igre sam zadovoljan, sa nekim nisam. Dobro će nam doći pauza pred gostovanje u Kragujevcu ju narednom kolu – rekao je Rašović novinarima posle utakmice.

Povezana vest:  Platini ne odustaje od ideje o zimskom Mundijalu

On je priznao da je ekipa bila pod pritiskom.

-U jednom trenutku bilo je baš napeto, mi smo se svojski trudili da damo drugi gol, imali smo i određeni psihološki pritisak, koji je uslovio da promašimo neke šanse. Moramo da radimo na tome – poručio je Rašović.

Trener Nišlija Saša Mrkić izrazio je žaljenje što je njegova ekipa uprkos dobroj igri poražena.

Povezana vest:  Zvezda se s golom zaostatka vraća iz Krasnodara

-Na 1:1 imali smo odličnu šansu, ali je Stojković sjajno intervenisao. Nismo smeli Partizanu da dozvolimo da nas kod nerešenog rezultata „uhvati“ na kontranapad i postigne drugi gol. Igrali smo otvoreno i agresivno i stvarno je šteta što nismo uzeli bod. Verujem da će večiti derbi odlučiti o novom šampionu – istakao je Mrkić.

Povezana vest:  LAV FUTSAL KUP, Ušće i Adaneks u finalu