Yaya Toure Manchester CityJaja Ture: Žao mi je što moj brat napušta Siti

Fudbaler Mančester Sitija Jaja Ture rekao je danas da mu je žao što će njegov stariji brat Kolo na kraju sezone napustiti klub.
Kolo Ture je odlucio da ovog leta kao slobodan igarč ode iz Sitija, jer u poslednje vreme nije dobijao šansu kod menadžera Roberta Manćinija.
Za razliku od starijeg brata, Jaja je u aprilu produžio ugovor sa „građanima“ na još četiri godine.
-Kada dođete u veliki klub važno je da imate nekoga ko će se brinuti o vama i tu ulogu je imao Kolo. Žao mi je što odlazi, ali u životu ne možeš stalno da budeš srećan. Kolo je veliki čovek, odlična ličnost i moj stariji brat. Uvek me je savetovao, govorio da se ne brinem i da će sve biti u redu – rekao je Jaja Ture za engleske medije.
Siti nije uspeo da obrani titulu u Premijer ligi, ali će imati priliku da se ove sezone ipak domogne trofeja jer u finalu FA kupa igra protiv Vigana.
-Očekujem težak meč jer ne verujem da će se Vigan olako i zbog pozicije u Premijr ligi odreći trofeja. Ispustili smo titulu i ovo je posebna prilika za nas. Važno je da nastavimo da osvajamo trofeje, zato sam i potpisao novi ugovor sa klubom – dodao je Ture.
Finale FA kupa između Mančester Sitija i Vigana na programu je sutra od 18.15 na stadionu Vembli u Londonu.

Povezana vest:  Manćini kažnjen uslovno