navijaci par sken 1

Veliko interesovanje navijača za večiti derbi

Predstojeći večiti fudbalski derbi između Partizana i Crvene zvezde najverovatnije će odlučiti prvaka Srbije, a o značaju ovog meča svedoči i veliko interesovanje navijača za kupovinu ulaznica.
Karte za severnu tribinu Partizanovog stadiona, kontigent od oko 5.000, rasprodat je danas za svega nekoliko sati na blagajni Marakane, pošto su crno-beli poslali toliko ulaznica večitom rivalu.
Pored severne tribine, gde se tradicionalno okupljaju navijači Zvezde, na stadionu u Ljutice Bogdana pušteno je u prodaju i po 1.000 karata za bočne delove istočne i zapadne tribine.
„Reka“ navijača stvorila se danas ispred blagajne na stadionu Zvezde, gde su prodavane karte za navijače crveno-belih.
Slična situacija očekuje se narednih dana ispred blagajni na stadionu Partizana koji je domaćin.
Kako je naveo generalni sekretar Partizana Darko Grubor danas je na blagajni stadiona crno-belih prodato oko 1.000 ulaznica, a on je podsetio da je šampion Srbije još letos prodao oko 9.000 sezonskih karata koje takođe važe za predstojeći večiti derbi.
Rukovodstva dva najveća srpska kluba apelovala su danas na navijače da na sportski način podrže svoje ljubimce kako bi predstojeći derbi prošao u mirnoj atmosferi i bez incidenata.
Ulaznice za meč prodavaće se do subote u 17 sati po cenama od 800, 1.500 i 2.000 dinara.
Utakmica se igra u subotu od 19.30 na stadionu Partizana.
Crno-beli, tri kola pre kraja, imaju dva boda više od Crvene zvezde.

Povezana vest:  Partizan: Niko nije čestitao Vokriju